Volle Maan Vrouwencirkels in Eindhoven
Deelnemen aan een vrouwencirkel is een vorm van zelfzorg. Je kan er delen over wat je bezig houdt, en je kan er verbinding ervaren met andere vrouwen. Je kan de oxytocine laten stromen tijdens liefdevolle aanraking (=afhankelijk van de Corona-maatregelen), en je kan er rusten in aanwezigheid. Kortom: vrouwencirkels zijn een fijne manier om bij te tanken! Keer op keer heb ik ervaren hoe blij en vervuld ikzelf uit een vrouwencirkel vandaan kom. En dat heb ik ook bij heel veel andere vrouwen gezien.

Data en tijden
Ik heb gekozen voor de zondagmiddagen. Zo kun je ook meedoen als je van verder weg komt, en heb je nog de avond aan jezelf.

25 oktober 2020 van 14:00-17:00 (Blauwe maan)
10 januari 2021 van 14:00-17:00

Of de komende cirkels door kunnen gaan hangt uiteraard af van het beleid ten opzichte van kleine groepen, i.v.m. de corona-maatregelen. Tot nu toe ging alleen de cirkel van mei 2020 niet door, i.v.m. de lockdown. Alle andere keren konden wel doorgaan met inachtneming van de 1,5-meter-regel.

Locatie
Licht op Yoga, Kruisstraat 53 in Eindhoven
Ik heb voor deze locatie gekozen omdat ik zo verrast was door de fijne energie die er hangt. Daarnaast is zij heel centraal in Eindhoven gelegen en op loopafstand van het station. Dus ook al kom je van verder weg, kan je makkelijk deelnemen! (het is ca. 5-10 min. lopen vanaf Station Eindhoven Centraal)

Wat gaan we doen?
Elke bijeenkomst stemmen we ons af op het seizoen en de de daarbij horende energie. Ook vertel ik elke keer iets over het specifieke thema van de Volle maan. Daarna gaan we met dit specifieke thema aan de slag. Maar we gaan niet alleen praten. Het “landen in je lijf” d.m.v. lichaamswerk, dansen en/of aanraking (=afhankelijk van de Corona-maatregelen) is ook een belangrijk onderdeel van elke bijeenkomst. Met elkaar creëren we een veilige, ontspannen en zachte bedding, waarin we kunnen delen, visualiseren, liefdevol aanraken en vooral zijn.

Wat kost het? En hoe kan ik me aanmelden?
Je bijdrage per viering is 25 Euro. Stuur een mail naar info@centrumvoorvrouwen.nl waarin je aangeeft voor welke bijeenkomst je je aanmeldt. Je ontvangt dan een Tikkie per mail met de uitnodiging om het bedrag te voldoen. Als je geen Tikkie/smartphone hebt ontvang je een bankrekeningnummer waar naartoe je het bedrag kan overmaken. Zodra het bedrag is overgemaakt is je aanmelding definitief. Meld je rechtsboven aan op mijn nieuwsbrief, en ik stuur je enkele weken voor elke viering een reminder. Ook op de dag zelf kan je nog meedoen – als er dan nog plek is! De kosten zijn dan 30 Euro. Per bijeenkomst is er plek voor max. 25 vrouwen.

Borstbewustzijn
Heb je een praktijkruimte en wil je mij een dagdeel of dag inhuren om borstbehandelingen te komen geven? Organiseer je een festival waar je ook borstbehandelingen wilt aanbieden? Ik kom graag!

Krijg jij een groep van min. 8 vrouwen bij elkaar die graag meer willen weten over borsten? Heb je een grote vriendinnenkring of zit jij in een vrouwennetwerk? En ben je op zoek naar een interessante en waardevolle invulling voor een dagdeel of een dag? Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik geef ook op aanvraag lezingen en workshops. Hoe meer vrouwen geïnformeerd zijn over borsten, hun gevoeligheid en hoe ze gezond te houden, hoe beter! Kijk hier voor meer informatie.