“BOOBs on tour” avondlezing op 1 juli ’22 in Gent.
Links: Mireille Verplancke (de organisator) Rechts: Claudia van het Kaar

VOLGENDE STATIONS van BOOBs ON TOUR:
NB: Bij elk event staat erbij of het alleen voor vrouwen of ook voor mannen is.

@OMMEL – Donderdag 20 juni 2024, 20:00-22:00, Ons witte kerkje
Interactieve lezing: “neem je borsten in eigen handen!”
Hier vind je meer informatie en kan je je ticket kopen.

@ZEEWOLDE – Zaterdag 6 juli tot zondag 14 juli 2024 sta ik op het healingveld van het LORELEI-festival. Je kan een kennismakings-sessie van mij ontvangen. Je kan ook mijn boek BOOBs kopen. Ik schrijf er graag een mooie opdracht voor jou in. Hier vind je meer info over het Lorelei-festival.

Data voor echo-onderzoek in Centrum voor Vrouwen:

Donderdag 11 april en 16 mei zijn vol met een wachtlijst
Op donderdag 13 juni zijn nog plekken beschikbaar einde van de ochtend en in de (na)middag.

In Best is er nog wel plek op Vrijdag 17 mei.
Hier kan je meer informatie krijgen en je opgeven: www.borstpoli.nl

Deze events heb je helaas gemist:

@HILVARENBEEK – Zaterdag 9 Maart 2023, 14:00-15:30, in Drogisterij Mevrouw Ooievaar, Diessenseweg 13 in Hilvarenbeek
Internationale-vrouwen-praten-over-hun-borsten-dag
https://www.facebook.com/events/874971571033347
“In het kader van Internationale Vrouwendag organiseren wij een informatief en inspirerend gesprek over borsten. Op 9 maart komt Claudia van het Kaar, auteur van BOOBs, Een Boek Open Over Borsten, praten over haar werk met borsten. Over haar behandelingen, haar borst readingen en haar eigen ervaringen. Je bent van harte welkom om te komen, heel graag! We mogen meer over borsten en borstgezondheid praten. Op 8 maart is het internationale vrouwendag, aanleiding voor deze bijeenkomst. Meer in contact met je borsten, omdat we bij onszelf kunnen beginnen om de collectieve vrouwenkracht te vergroten en meer in balans te brengen. We maken er een leuke middag van, met thee en bio chocolade en een verwennerij voor mee naar huis. Koop alvast Claudia’s boek, het leest lekker en bevat veel borst-ervaringen van vrouwen. Kom ook, praat mee. Van 14-16u met uitloop tot 16.30u.”

@EINDHOVEN – Zondag 7 april 2024, 14:00-17:00, Centrum voor Vrouwen
“Zo leuk kan borstgezondheid zijn” – een interactieve middag waar je op een plezierige manier van alles leert over borstgezondheid, (zelf-)onderzoek en de invloed van hormonen op je borsten.
Wil jij….
…graag meer willen weten over je borsten en hoe je ze gezond houdt?
…liever geen mammografie (meer), maar wel gedegen borstonderzoek?
…eindelijk alles over borstonderzoek weten, zodat jij de beste keuze voor jezelf kan maken? 
…weten wat de invloed van hormonen is op je borsten en op de rest van je lichaam?Kom dan naar deze leuke en informatieve middag over preventieve borstgezondheid! Borstgezondheid = saai? Welnee! In een gezellige & informele sfeer leer je samen met andere vrouwen op een speelse manier wat goed is voor je borsten. Ook voor de veiligheid is gezorgd.
Wanneer? Zondag 7 april 2024, van 14:00-17:00
Waar? Centrum voor Vrouwen, Sint Gerardusplein 3 in Eindhoven (gratis parkeren voor de deur)
Wat krijg je?
• heel veel waardevolle informatie over borsten, maar wel op een leuke manier! 
• De informatie wordt op een manier aangeboden waardoor je deze goed kan verwerken en onthouden (geen eindeloze Power Point Presentaties!)
• een goed geïnformeerde keuze in het aanbod van preventieve zorg voor je borsten
• helderheid welke manier van onderzoek bij jou past
• Daarnaast verloten we onder de deelneemsters een keer een korting van 75 Euro op een eerste consult bij de borstpoli Eindhoven (Echo-onderzoek)!
Kosten: 21,80 Euro voor 1 persoon, vriendinnenticket 36,80 Euro

@ANTWERPEN, Belgie – Woensdag 8 November 2023, 20:00-22:00 in De Studio mannen welkom! Deze lezing is voor vrouwen en mannen, voor iedereen die geinteresseerd is in het wel- en wee van borsten, hun gezondheid en hun vitaliteit. Hier kan je meer lezen en alvast je ticket kopen.

@BUSSUM – Zondag 5 November 2023 van 14:00 – 17:00 mannen welkom
“Een nieuwe kijk op borsten” – een lezing vanuit ‘Gooi in Verbinding’, een coöperatie van bewuste mensen
De lezing vindt plaats in praktijk Piith, Laarderweg 65, Bussum
Hier is de link naar het FB event

@GEETBEETS, Belgie – Zondag 30 april 2023 van 10:00-12:00 op het prachtige Fluisterfestival voor vrouwen. Hier werd trouwens ook mijn interview voor de mooie podcast voor BeyondBra met Layla Kirsta opgenomen.

@EINDHOVEN, NL – Vrijdag 7 april 2023 van 15:00 tot 17:00 in Microlab
Hier vind je meer info over deze interactieve lezing, en hier kan je het korte introfilmpje met Ineke Hurkmans en mij bekijken.

………..

Wil jij een BOOBs-on-tour lezing organiseren? Krijg jij een groep vrouwen bij elkaar die graag meer willen weten over borsten? Heb je een grote vriendinnenkring of zit jij in een vrouwennetwerk? En ben je op zoek naar een interessante en waardevolle invulling voor een dagdeel of een dag? Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik geef ook op aanvraag lezingen en workshops. Hoe meer vrouwen geïnformeerd zijn over borsten, hun gevoeligheid en hoe ze gezond te houden, hoe beter! Kijk hier voor meer informatie.

Dit is ook een mogelijkheid: BEHANDELINGEN OP LOCATIE

Behandelingen op locatie tijdens het Loreleifestival in 2019

Heb je een praktijkruimte en wil je mij een dagdeel of dag inhuren om borstbehandelingen te komen geven? Organiseer je een festival waar je ook borstbehandelingen wilt aanbieden? Ik kom graag! Stuur mij een mail met je vragen of bel mij