Centrum voor Vrouwen is te vinden op het Sint Gerardusplein 3 in Eindhoven.

Heb je vragen? Wil je een afspraak maken?
Voor vragen of afspraken kun je van maandag t/m vrijdag bellen op dit nummer: 06-49933440. Als je mij niet gelijk bereikt, spreek gerust een bericht in op de voicemail, dan bel ik je z.s.m. terug. Een bericht sturen via whatsapp werkt ook heel goed. Vermeld daarbij graag je naam. Of stuur mij een email via het contactformulier hieronder. Het meest handige is om te vermelden hoe je bij mij terecht bent gekomen, waarom je graag een behandeling wilt, en drie mogelijke data waarop je zou kunnen. Ik reageer dan z.s.m.

  Belangrijk om te weten:
  Er is helaas geen wachtruimte waar je van te voren kan plaatsnemen. Daarom verzoek ik je om op de afgesproken tijd te komen.

  De ruimte is op de begane grond en toegankelijk voor vrouwen in een rolstoel.

  Hoe kom je bij Centrum voor Vrouwen?
  Centrum voor Vrouwen is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Vanaf station Eindhoven Centraal zijn er een heel aantal bussen die deze kant op rijden: Bus 7, 11, 17, 117, 317, 318 en 407. Pak gewoon de eerste bus die klaar staat, aan de achterkant van het station. De rit duurt ca. 10 min. Bij Bus 7, 117, 317, 318 en 407 stap je uit bij halte Kortonjo, bij stadsbus 11 stap je uit bij halte Korianderstraat. Bij stadsbus 17 stap je uit bij halte Winkelstraat, tegenover AH. Waar je ook uitstapt – volg de grote hoekige kerktoren en je komt uit op het Gerardusplein. Dat is maar een paar minuten lopen. Zoek naar het raam dat je boven op de foto ziet. Waneer je met je rug naar de hoofdingang van de kerk staat, vind je Centrum voor Vrouwen aan je linkerhand, naast Cafe Torenzicht.

  Natuurlijk kan je ook een OV-fiets huren op Eindhoven Centraal station. De fietstocht naar Centrum voor Vrouwen duurt ca. 10 min.

  Als je met de auto komt weet dat er ruim gratis parkeergelegenheid voor de deur en op het plein is. Alleen op vrijdagmiddag is het vinden van parkeerplaatsen iets lastiger, vanwege de markt die er plaatsvindt.