Wil jij graag het potentieel van je borsten ontsluiten?

Je kan kiezen of je liever Zelluf aan de slag wilt gaan of dat je een stuk gespecialiseerde begeleiding en behandeling wilt. Allebei tegelijkertijd kan ook.
Je kan altijd losse sessies of bijv. alleen een Boobs-boek of alleen de online-training aanschaffen. Toch beveel ik je een pakket aan, als je echt een verandering wilt bewerkstellingen in je selflove en je boobscare-routine. Ook krijg je dan een leuke korting. Bij vragen of twijfels kan je mij altijd mailen of bellen. Een telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek van max. 15 min, is altijd gratis.

Dit zijn de pakketten:

3-strippen-kaart: drie behandelingen binnen een jaar

Dit is het meest basic pakket: drie behandelingen binnen een jaar tijd. Voel je na het ontvangen van je eerste behandeling: YES! Dit wil ik echt nog een paar keer! dan kan je voor dit pakket kiezen.

Dit pakket t.w.v. 300 € ontvang je voor de prijs van 280 €
Ben je al cliente bij mij dan is jouw investering 250 €.
In beide gevallen is dit 20 € korting.
Dit kortingstarief is alleen geldig bij betaling in een keer, op de dag van de eerste behandeling. De strippenkaart blijft een jaar na de eerste behandeling geldig en is in principe niet overdraagbaar.
Je kan dit pakket van tevoren boeken, maar je kan ook een eerste behandeling boeken en dan beslissen. Wil je graag een afspraak maken? Klik dan hier

Doe-Het-Zelf-pakket: zelluf aan de slag met je boobs!

Wil je het liefste zelf aan de slag met (je) BOOBs in je eigen veilige omgeving? Geen polonaise aan je lijf? In het doe-het-zelf-pakket krijg je de essentials om meer over je borsten te leren, en er beter voor te zorgen.

 • het BOOBs-boek, t.w.v 24,95 €
 • het BOOBs-online-programma, t.w.v. 247 €
 • een borsten-borstel, t.w.v. 12,50 €
 • een fles overheerlijke borstolie, t.w.v. 17 €
 • de verzendkosten t.w.v. 6 €

Dit pakket t.w.v. 307,45 € ontvang je voor de prijs van 267 €.
Dat is een korting van 40 € !!
Wil je dit bestellen? Klik dan hier

Starter-pakket: jouw boobs in goede handen

Wil je liever een reeks behandelingen in een veilige bedding? Heb je behoefte aan extra ontspanning en meerdere selfcare-momenten? Ga dan voor een starter pakket: (Het maakt daarbij niet uit of je klachten hebt of niet, en welke klachten je hebt)

 • 3 behandelingen binnen een jaar, t.w.v. 300 €
 • een borsten-borstel, t.w.v. 12,50 €
 • een borstpakking om thuis zelf te doen, t.w.v. 9 €
 • een fles overheerlijke borstolie, t.w.v. 17 €

Dit pakket t.w.v. 338,50 € ontvang je voor de prijs van 310 €, dat is een korting van 28,50 €. Dit kortingstarief is alleen geldig bij betaling in een keer, op de dag van de eerste behandeling. De strippenkaart van 3 behandelingen blijft een jaar na de eerste behandeling geldig en is in principe niet overdraagbaar.
Wil je dit pakket bestellen of gewoon een eerste afspraak maken? Klik dan hier

Luxe-pakket: boobs-selfcare next level!

Als je heel BOOBs-enthousiast bent kan je ook kiezen voor een luxe-pakket. Je hebt dan een hele goede mengeling van selfcare en behandelingen:

 • 3 behandelingen binnen een jaar, t.w.v. 300 €
 • het BOOBs-online-programma, t.w.v. 247 €
 • het BOOBs-boek, t.w.v 24,95 €
 • een borsten-borstel, t.w.v. 12,50 €
 • een fles overheerlijke borstolie, t.w.v. 17 €

Dit pakket t.w.v. 601,45 € ontvang je voor de prijs van 530 €.
Dat is een korting van dik 70 €! Dit kortingstarief is alleen geldig bij betaling in een keer, op de dag van de eerste behandeling. De strippenkaart van 3 behandelingen blijft een jaar na de eerste behandeling geldig en is in principe niet overdraagbaar.
Wil je dit pakket bestellen of gewoon een eerste afspraak maken? Klik dan hier

Sisterhood: samen met andere vrouwen BOOBs-wijsheid ontdekken!

Er is ook nog een vijfde mogelijkheid: je kan ook aan de slag met een groep vrouwen. Ook dit jaar geef ik weer lezingen en/of workshops over BOOBs. Sommigen staan al gepland, maar je kan er ook zelf een organiseren! Kijk hier voor meer informatie.

Hier nog de prijzen van alle losse behandelingen en items op een rijtje:

Telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek gratis (max. 15 min.)
BORSTBEHANDELINGEN & – MASSAGES
Eerste Borstweefselbehandeling inclusief intakegesprek
Een eerste sessie bij mij is altijd een borstweefselbehandeling. Zo leer ik jou en je borsten het beste kennen.
Wanneer je kiest voor een drie-strippenkaart krijg je 20 € korting. De korting bij pakketten is nog interessanter. Dit kortingstarief is alleen geldig bij betaling in een keer, op de dag van de eerste behandeling. De strippenkaart blijft een jaar na de eerste behandeling geldig en is in principe niet overdraagbaar.


120 € (90-120 min.)
Vervolg – Borstbehandeling
Dit geldt voor alle vormen van borstbehandelingen:
-borstweefselbehandeling
-borstlymfebehandeling
-borstpakking
-borstmassage
-MSTR® littekenbehandeling (McLoughlin Scar Tissue Release®)

90 € (60-90 min.)
Strippenkaart voor drie
borstbehandelingen
(een jaar geldig – je ontvangt 20 € korting*)

voor nieuwe cliënten, incl. intake
voor bestaande cliënten

280 €
250 €
ANDERE PRODUCTEN
BOOBs – Een Boek Open Over Borsten24,95 €
BOOBs – online – borstenprogramma 247
Floexi Borstzout5 €
Borstpakking om zelf thuis te doen9 €
Lezing of workshop over borstenprijs op aanvraag

Mijn behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Heb je een eigen bedrijf en gaat het over vrouwencoaching dan kun je daar een factuur voor krijgen, waar overigens andere tarieven voor gelden. De btw komt dan nog bovenop het hier genoemde bedrag.

Wanneer je een consult of behandeling bij mij hebt geboekt maak dan graag het bedrag van tevoren over (het rekeningnummer ontvang je in de bevestigingsmail). Je kan ook op de dag van de behandeling/het consult in mijn praktijk via Tikkie betalen.

Je kan een afspraak tot 24 uur van tevoren zonder extra kosten afzeggen of verzetten. Wanneer je binnen 24 uur van tevoren afzegt ben ik helaas genoodzaakt om het gehele bedrag voor de behandeling of sessie in rekening te brengen.

Een pakket met 3 behandelingen is een jaar geldig. Wanneer je een pakket met 3 behandelingen aanschaft ben je zelf verantwoordelijk om de behandelingen binnen een jaar te plannen.